Rusmidler er 50% Gud – det gode bruker rusmidlene til sitt opplegg

0
228

RUSMIDLER TIL DET GODE: Rusmidler og såkalt narkotika, er skapt av det gode og kan av det gode brukes i skaperverket. Rusmidler er ikke noe kun det onde har skapt. Hva var Jesus sitt første under?

Jesus sitt første under var å omforme vann til den tids vanligste rusmiddel, nemlig vin
Bibelen sier intet om at rus og rusmidler er noe det onde har skapt alene. Nei, på samme måte som satan kan bruke rusmidlene på negativ måte, så kan Gud bruke rusmidlene på en god og positiv måte. Et godt eksempel er at det første underet Jesus gjorde, var å skape rusmiddelet vin fra vann. Hvis Guds første under ved Jesu hender var å framstille et rusmiddel, ja da kan vel ikke rusmidler være noe den onde alene har skapt og bruker?

Hva sier bibelen?
I bibelen kan man lese at man skal/kan gi sterk rusdrikk til den som er fulgt av sorg og møye, la ham drikke så han glemmer sine sorger og sin armod, står det å lese. Og inntak av rusmiddelet vin det er vanlig til de aller fleste måltider, sermonier, fester og for øvrig ellers skikk og bruk. Folk i midt-østen på Jesu tid later til å være et folk som inntok rusmiddelet vin i betraktelige mengder og ved en rekke ulike sammenkomster og møter. De så definitivt ikke på det å drikke vin som noe ondskapsfullt.

Både Gud og satan bruker rusmidlene til sitt virke og formål
Det kan høres helt tett ut, men idiotiet her er faktisk sant og stemmer: Den gode rusen har Gud skapt, mens den vonde bakrusen er det djevelen som har skapt. Oppturen er laget av Gud, og nedturen er laget av satan. Så dumt som det enn måtte høres ut som, dette stemmer og er sant. Skaperverket er en uhyre nøye sammenfletting av det gode og det onde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here