FiTNESSTRENING – PROFESJONELL HJELP: trim.no kan gi deg programmer og veiledning som setter deg i stand til å trene riktig, få maksimal framgang, og oppnå de resultatene du ønsker deg!

Skaff deg et effektivt program for fitness

   
 
 

Fitness tar sikte på å utvikle en muskuløs, sterk og fin fysikk, og inkluderer også oppbygging av utholdenhet. Noen mener at fitness er århundrets treningsform. Du får så å si i både pose og sekk!

Fitness er en treningsform, sport og konkurransegren som stadig blir mer populær. Med fitnesstrening så gjelder det ikke bare å utvikle store muskler, men å bygge en veldreid, definert og fin fysikk, og det settes også på agendaen at kroppen skal være bygd opp med utholdenhet og kondisjon.

trim.no kan tilby deg følgende programmer og veiledning innenfor fitness:

· Ferdig utarbeidet treningsprogram for fitness.

· Ferdig utarbeidet kostholdsprogram for fitness.

· Ferdig utarbeidet kosttilskuddsprogram for fitness.

· Ferdig utarbeidet slankeprogram for fitness.

   
 
 

Dette er den rimeligste og enkleste produktdelen vi har for deg som vil trene fitness. Programmene passer for både gutter og jenter, menn og kvinner, og de er utviklet av vår fitnessutøver og fitnessekspert Andreas Adolfsson. Han er også vår programbygger og veileder innen skreddersydd fitness-veiledning, og det bringer oss over på vår beste del av produktene vi kan tilby, nemlig den veiledningen som tilbys med personlig kontakt, skreddersøm og direkte veiledning:

·Treningsprogram for fitness som bygges til deg personlig

·Kostholdsprogram for fitness som bygges til deg personlig.

·Kosttilskuddsprogram som bygges til deg personlig.

·Slankeprogram (deff), som bygges til deg personlig.

·Personlig veiledning/rådføring kan bestilles til alle programmene.

   
 
 

Alle disse programmene innebærer at vi tar kontakt med deg på epost og innhenter alle nødvendige opplysninger om deg og ditt treningsopplegg (treningsprogrammet ditt, kostholdet, tilskudd, evt. sykdommer, skader, allergier osv.). Deretter konstrueres det program/programmer innen det/de du bestiller.

Analysen/vurderingen og gjennomgangen vi gjør når du bestiller et program, utgjør en vesentlig del av vårt arbeid og produktet. Bestiller du mer enn ett program, så vil det her ikke innebære at ny analyse/vurdering/gjennomgang er nødvendig, for eksperten har allerede satt seg inn i deg og ditt opplegg, dette gjør at bestiller du flere programmer, så vil prisen fra program nummer to og utover, bli vesentlig billigere. Du kan se prisene i vår webshop på trim.no eller iform.no.

   
 
 

Fitness blir stadig mer populært både blant menn og kvinner. Tro for all del ikke at fitness er mer for jentene enn for guttene! Begge kjønn utvikler imponerende fysikker, styrke, kondisjon og utholdenhet!

På bildet til høyre her, kan du se vår fitnessekspert og fitnessutøver Andreas Adolfsson. Som du ser, så er det ikke noe å si på fysikken, og de musklene der, ja de har utholdenhet også!

Sjekk webshop på trim.no eller iform.no, og nøl ikke med å skaffe deg skikkelig hjelp og veiledning innen fitness, så kan du nå dine ønsker, drømmer og målsetninger!