SKAL OPERERE: Jeg vil måtte ta et treningsopphold på opptil to uker. Hva skal jeg gjøre? Vil jeg legge på meg?

   
TO UKER FRI FRA TRENING: Det gjør ingenting om
du kobler av fra fysisk aktivitet i et par uker. Hvis
du har trenet hardt i forkant, så kan du faktisk bli
bedre og ha framgang mens du ligger i ro og
hviler.
 

Spørsmål:
Jeg skal snart ta en operasjon. På grunn avden kan jeg ikke trene på ca 1-2 uker. Hva i alle dager kan jeg gjøre for å holde meg i form? Og hva kan jeg gjøre når jeg må ligge på sofaen i flere dager? Svar:
To ukers fri trenger ikke være noe problem. To uker kan faktisk gjøre deg sterkere og i bedre form. Så ta fri med god samvittighet.

Også viktig at du hviler slik at kroppens immunforsvar er på topp, for da øker sjansene til det maksimale for at kjøtt og hud gror raskt, pent og pyntelig sammen. Er du svekket ved operasjon, øker faren for infeksjoner.

Om du legger på deg litt i løpet av to hvileuker, så er det ingen katastrofe. Kiloene kommer like fort av som de kommer på.