TØFFE KNEIKER OG LYSERE TIDER: Det er ikke riktig tidspunkt å starte slanking på når du er inne i en tøff periode. Man kan med fordel legge slankingen til de tider som er lysere og lettere.SJEKK SMILET: Det er forholdsvis lett å slanke seg
når det går bra. Meni nedoverbakkene kan smilet
forsvinne langt fortere, og da er det ikke noe kuult
å også kutte ned på maten. Jeg sier fra, spis og
vær gla. En annen dag blir du bra.
Når livet går imot
I tider der du må gå igjennom tøffe tak, så bør du kanskje ikke velge denne tiden til å også slanke deg. Som de aller fleste vet, så har maten stor betydning for ditt humør, overskudd og følelse innabords. I en motgående tid, så kan det beste være å spise som vanlig og heller bare prøve å holde vekta sånn noenlunde.


Når livet lysner og det går bra
I tider som dette, er det enklere å slanke seg. Dette kommer selvfølgelig av det faktum at du rett og slett nå har det lettere. Du finner gjerne glede i mange andre ting enn maten, og den er ikke lenger så viktig for hvordan du i nå føler deg. Her er det rette tidspunktet å sette i gang med slankingen din!


Men hvor lenge skal jeg vente?
Det er jo umulig å si når tid livet ditt skal komme inn i bedre perioder, men det man kan si, er at livet for de fleste svinger med sine oppturer og nedturer. Forslaget i denne artikkelen, er å legge slankingen til oppturene.