PLUSS heter slankemetoden som trim.no tilbyr. Du slanker deg uten et snev av sult! Du mister ikke overskuddet i musklene! Og du kan øke i styrke, kondisjon og muskelvekt samtidig!Gjenoppdaget tynntarm-funksjon gir muligheten til slanking uten et snev av sult!


Spesielt stor verdi for idrettsutøvere
Opplegget har spesielt stor verdi for idrettsutøvere som trenger å redusere kroppsfettet sitt foran konkurranser. Grunnen til dette er at det har vært et problem for utøverne at slankingen reduserer overskuddet i musklene slik at treningen under slankeperioden ikke har gitt noen oppbyggende effekt. Den reduserte forbrenningen har også gradvis nedjustert hele kroppen på en uheldig måte i forhold til trening, matinntak og prestasjoner. Dette er ikke lenger noe problem.


PLUSS gir maksimal slankeeffekt uten at det oppstår sult, eller at forbrenningen justeres ned. Kroppen går ikke inn i noen underskuddsfase med negativ nitrogenbalanse, men forblir gjennom hele slankingen med overskuddet på topp og med en positiv nitrogenbalanse. Dette er pluss – slanking!

Timing av måltider i forhold til væske
i kroppen, har vært et vanskelig og
hardt tema for kroppsbyggere. Den
tid kan være forbi. PLUSS skiller ut
all overflødig væske og bevarer
overskuddet på topp!

Overflødig væske forsvinner
Om ikke nevnte fordeler var nok, så kan også PLUSS brukes av mennesker og utøvere, eksempelvis kroppsbyggere helt inn i konkurransen, som et verktøy for å miste overflødig væske i kroppen. Trim.no sine erfaringer viser at overflødig væske samles midlertidig i kroppen mens magen fordøyer mat som skal inn i tarmsystemet. Vanligvis har kroppsbyggere lidd seg gjennom stor sult for å ikke holde overflødig væske på konkurransedagen på scenen, men med denne metoden kan de altså la være å spise i det hele tatt og miste all overflødig væske, uten at det oppstår sult eller at de blir trøtte og slappe i kroppen.


PLUSS bygger på en metodikk som tar i bruk kroppens hurtiglagringssystem av kalorier. Dette skjer i form av ernæringsvæske/ernæringsgrøt som lagres i tynntarmen. Trim.no publiserte et forsøk i 2003, som gikk ut på å etterprøve denne teorien i praksis. Denne artikkelen kan du lese her: Tynntarmen har langtids lagringsfunksjon