Slankeopplegget PLUSS versus vanlige slankemetoder

0
204

Slankeopplegget PLUSS har en rekke fordeler i sammenligning med dagens kjente og vanlige slankemetoder. Vi har sett nærmere på de to måtene å slanke seg på.

Vanlig slanking (som innebærer sult)
Ved den vanlige slankingen vil man måtte utsette seg for sult i større eller mindre grad. Sulten oppstår så fort kroppen mangler ernæring. Dette vil etter hvert bety at forbrenningen går ned. Man må dermed stadig spise mindre.


Vanlig sultslanking medfører at:
1. Blodsukkeret faller.
2. Det oppstår slapphet.
3. Ketoner vil raskt bygges opp i blodet.
4. Serum kortisol øker.
5. Søvnen blir forstyrret/går ned.


Den mest negative delen ved sult-slanking er sulten. Sult innebærer en plagsom og vond følelse. For mange er denne følelsen svært vanskelig å leve med. Sulten vil aktivt prøve å styre den enkelte til å spise mer, slik at kroppens energibehov dekkes fra matinntaket. Man ser her fordelen med Pluss-slankingen: Uten sult blir og er det enklere å slanke seg.


PLUSS-slanking
Pluss-slanking innebærer at man benytter kroppens hurtiglagringssystem av kalorier. Dette systemet befinner seg i kroppens tynntarm. Her kan og vil kroppen lagre kalorier i form av en ernæringsgrøt/ernæringsvæske, når det inntas kalorier raskere enn det kroppen klarer å lagre som underhudsfett. Det har vist seg at når kroppen så tar i bruk dette kalorilageret i tynntarmen, så gjør den det samtidig med å ta i bruk kroppens lager av underhudsfett. Dette betyr at man faktisk kan slanke seg uten sult. Dette gir en rekke fordeler:
1. Ingen sult: Det er i seg selv helt klart at slankingen uten sult blir enklere og ikke minst sunnere/tryggere.


2. Uten sult så oppstår det ikke svekkelse av musklenes overskudd. Dette betyr at man samtidig med slankingen, kan trene med full framgang


3. Uten sult så går forbrenningen ikke ned: Ved sult ser man at kroppen nedregulerer sitt kaloriforbruk. Etter et par måneders sultslanking, så kan kroppen ha redusert sin kaloriforbrenning med over 50%. Et sådant halvert kaloribehov betyr at sultslankeren må spise mye mindre mat. Dette her skjer ikke med slankeopplegget PLUSS, der medfører ikke-sult-slankingen av forbrenningen bevares på topp.


Pluss-slankingens åpenbare fordeler
Sammenligning av sultslanking og pluss-slanking viser tydelig og åpenbart at pluss-slankingen er til å foretrekke. Den er tryggere, innebærer ikke sult, og er på de fleste måter mer godartet og positiv enn sultslanking.