Dette er metoden som gjør slanking kjempeenkelt! Du går ned i vekt med full hastighet uten at du blir sulten! Så ikke kluss, bruk pluss!


Etter 1-2 måneders slanking med de vanlige metodenehar kanskje forbrenningen din gått ned med hele 50%, og du går ikke ned i vekt selv om du bare spiser halvparten av det du pleier. Men det finnes enmetode til: PLUSS-metoden!Forbrenningen forblir på topp!


PLUSS-metodikken går ut på forhånds kalorilagring, før du reduserer matinntaket noe under dagsbehovet ditt. Det betyr at kroppsvekten din vil svinge litt opp og ned i forhold til lagringsperioden og reduksjonen etterpå. Vær klar over at kroppsvekten kan svinge med et par kilo innenfor bare ett døgn, så det er derfor en feil mange gjør, å følge med for mye og gjerne kun på badevekten. Se gjerne på badevekten av og til, men hold øye med effekten! For det er i speilet du


ser endringene i kroppssammensetningen. Det er på deg selv du ser deg selv. Vekta viser bare et tall som svinger, og som ikke sier så mye om hvor mye fett du har på kroppen i forhold til muskler.Metoden har disse fordelene:
 • 1. Kroppens overskudd forblir på topp
 • 2. Forbrenningen går ikke ned.Forbrenningen
  forblirpå topp!

 • 3. Du blir ikke sulten!
 • 4. Det oppstår ikke kalorimangel
 • 5. Kroppen forblir positiv samtidig som du slanker
  deg medmaksimal hastighet!

 • 6. Overflødig væske forsvinner
 • 7. Du mister ikke muskelmasse
 • 8. Du kan trene med full framgang på styrke,
  muskler og/eller kondisjon


Opplegget er enkelt og effektivt
SLANKEMETODEN PLUSS ER ENKEL SOM BARNEMAT:
Med Pluss sliter du ikke på kroppen og mister ikke
kreftene. PLUSS er positiv overskuddsslanking!
For betydelig overvektige personer som trenger slanking som går over 1-2 år, er PLUSS svært fordelaktig. En forbrenning som justerer seg ned på grunn av sult, vil medføre at personen ved slanking må klare seg med en matmengde som er ned mot halvparten av det normale.


Det sier seg selv at livskvaliteten vil være mye bedre dersom gjeldende person kan spise snart dobbelt så mye mat gjennom hele året med slanking, og likevel gå ned i fettvekt så fort som dette er mulig.PLUSS-opplegget ivaretar helsen din, overskuddet ditt, og gir deg muligheten til å slanke deg rast og effektivt uten å i det hele tatt måtte kjempe mot sulten. Du finner opplegget PLUSS på trim.no. Se avdelingen Programmer og Hefter. Der kan du bestille heftet PLUSS. Bestill det i dag!