KAN MAN BLi STOR UTEN DOPiNG? Mange som trener naturlig, vokser i både styrke, utholdenhet og muskelmasse uten bruk av dopingmidler.
KJEDEN TiL LiVETS LODD: Skal du velge den sunne
og rene og naturlige veien, eller skal du velge å
ta i bruk legemiddel som kunstig tilføring av
syntetiske etterligninger av kroppens naturlig
oppbyggende hormoner?


Som det er i Norge i dag,
så er det tillatt å bruke AAS, men det er jo selvsagt
ikke noe man kan eller bør anbefale, da det er
medikamenter som kan ha en rekke uheldige
bivirkninger. Av den grunn så kan man ikke
anbefale å bruke preparater. Det ville jo være like
tullete som å anbefale folk om å begynne å røyke,
drikke alkohol og/eller ruse seg.


MEDiSiNER ER TiL FOR DE SYKE.
Ved sykdom/lidelse som kan bedres/helbredes, så
er de mulige bivirkningene så små, at til dette
formål så støtter jeg bruk av AAS. En del bivirkninger
kan det være verdt, dersom pasienten kan bli bedre
og frisk igjen.

STOR UTEN BOL?


Det er i dag en utstrakt bruk av anabole steroider, det sies at det er snarveien til en pen og muskuløs kropp. Går det i det hele tatt an å bli stor uten å bruke bol?


Anabole steroiderkan økemuskelmassen
Det er liten tvil om at anabole steroider virker, og at de effektivt øker muskeloppbygningen og muskelstyrken, men det er ingen selvfølge. Det finnes mange utøvere som går på AAS (Anabole Androgene Steroider), som ikke får nevneverdig framgang. Selvsagt blir muskulaturen større som følge av økt nivå av væske i musklene, men reell muskeltilvekst og økning av treningstilstanden, trenger ikke å forekomme og/eller i særlig grad. Grunnen er som regel overtrening.
LiFT TO BE FiT: Bygg en naturlig og pen og
passe stor kropp og vær fornøyd med det. Du
trenger ikke å blåse deg opp til en belgisk blå.
Stor uten bol?
Det er på det rene at man kan trene opp en stadig større muskulaur helt naturlig. En pen og muskuløs kropp kan oppnås uten å innta et snev av medisinske preparater. Jeg snakker ikke om slik enorm muskelmasse de store freakene har (kroppsbyggerne i verdensklasse), men om en passe stor og veltrenet og pen muskelmasse. Personlig så må jeg si at jeg etterhvert som jeg har blitt eldre, så har den passe muskuløse kroppen blitt mer det jeg liker, framfor den ekstremt store og grove bodybuilder-looken som framstilles i blader som Muscle & Fitness, Flex, Ironman osv. Jeg liker mye bedre den nye fitnesstrenden.


La deg gjerne fascinere, men ikke la det bli noe du skal leve opp til
Bli gjerne facinert av de største byggerne, men ikke sett dem som mål for hva du skal bli, for da kan det være at du setter deg urealistiske og uheldige forbilder som du skal trene opp til. Med målsetning i å bli alvorlig diger, så øker faren for at du på et eller annet tidspunkt begynner å se på anabole steroider som noe du bør/må/skal ta.