Even har ikke ambisjoner om å stille på scenen som kroppsbygger. Han vil bli sterk! Han har hatt Oppheim som veileder tidligere da han trente for å bli kroppsbygger. På den tiden veide han over 112 kilo og hadde mer muskler enn han har i dag.

Navn: Even Hatlenes
Alder: 28 år.
Høyde: 180 cm.
Vekt: 97 kg.
Utdannet: Bilmekaniker
Bosted: Bergen
Sponsor: www.proteinfabrikken.no

Even har ikke ambisjoner om å stille på scenen som kroppsbygger. Han vil bli sterk! Han har hatt Oppheim som veileder tidligere da han trente for å bli kroppsbygger. På den tiden veide han over 112 kilo og hadde mer muskler enn han har i dag. Han la opp treningen for et tid og prioriterte håndball, som han har spilt aktivt i flere år. Nå bor han i Bergen og har begynt å trene seriøst igjen under veiledning fra Trim.no. Han har Oppheim som trener nå, og satser på å trene seg så sterk som mulig. Kanskje blir han å finne i en kommende benkpresskonkurranse eller noe innenfor styrke. Vi får se.

Trim.no og Oppheim bruker Hatlenes sine treningsdata for å forske videre på våre teorier, programmer og effektive opplegg. Vi vil følge med på Evens styrkeutvikling framover.