Verdensnyheten YT er en komplett serie av treningsprodukter, utviklet i samarbeid med Olympiatoppens eksperter på treningsernæring.

Tine lanserer YT
Mange kunne fått større utbytte av treningen hvis de visste mer om viktigheten av riktig mat og drikke i forbindelse med trening. Man får mer overskudd på trening, kreftene raskere tilbake etterpå og musklene får byggesteiner til vekst og vedlikehold – noe som er relevant uansett type trening. Det handler ikke bare om å ha et sunt kosthold, men også om hva man spiser og drikker før, under og etter trening.

 

Resultat av samarbeid med Olympiatoppen

 

Olympiatoppens ernæringsavdeling har høy fagekspertise på riktig kosthold i forbindelse med trening. Mange års erfaring med å arbeide med utøvere viser at resultatene blir bedre av å spise og drikke riktig i forbindelse med trening. Når TINE nå lanserer YT, har Olympiatoppens eksperter gitt innspill på hva som er den ideelle sammensetningen av produktene.

 

Naturlig ernæring som gir mer igjen for treningen

 

YT-produktene er basert på naturlige råvarer som yoghurt, melk, vann, korn, frukt, bær og juice. Produktene gjør det enkelt å gi kroppen den næringen den trenger før, under og etter trening og kan også inngå som en del av et sunt kosthold.

Her på nettsidene til YT vil du få tips om trening og kosthold slik at du kan yte bedre i en aktiv hverdag, både før, under og etter trening. Og vi vil gjerne høre din mening, både om YT og YT.no.