DIN EGEN MOTIVATOR: En coach kan være en treningspartner eller en personlig trener, og om han/hun ikke er med på trening, så kan det være over nettet.PERSONLIG TRENER – DIN MOTIVATOR
Det er i vinden som aldri før, å ha sin egen personlige trener. Og det er slett ikke dumt, i alle fall ikke dersom treneren fungerer som din personlige motivator. Det gir mange det lille ekstra som skal til for å møte opp på trening, gjennomføre øktene, samt følge med på innsats, utvikling og resultater. Det er noe med oss mennesker som gjør at vi presterer bedre når vi har andre involvert og rundt oss.
IKKE LENGER ALENE: En del trenende finner
det vanskelig, lite motiverende og kjedelig
å trene alene. Dette begynner det å bli
slutt på da gymmene etterhvert nå stadig
satser mer på å ha tilgjengelig personlige
trenere og motivatorer.
De store treningssenterene og kjedene tilbyr i dag personlig trener til deg som er medlem. Elixia skriver på sine nettsider: “Motivator – hjelp når du trener: ELIXIA hjelper deg videre med treningen, og tilbyr deg nå egne Motivatorer. Hensikten med dette er at du som medlem kan få hjelp når du trenger det, og at du skal få inspirasjon til videre innsats”. De og andre aktører satser tungt på å stille på med personlige trenere da dette nå har blitt god butikk. Og med rette: Dette er et tilbud som bare blir mer og mer populært.


AFTP, Akademiet for personlig trening, utdanner personlige trenere, og de skriver at “yrket personlig trener har hatt en eksplosiv vekst siden milleniumskiftet. Ikke lenger blir personlig trening bare brukt av de velstående, men sprer seg til alle som ønsker å ta vare på sin egen helse.
Personlig trening ble tidlig på 2000-tallet ansett å være fremtidens helseyrke
.” Kanskje skal du hive deg på og få deg din egen motivator og trener? Eller kanskje du til og med gir deg i kast med å bli en personlig trener selv?


Dersom det ikke passer deg å ha en trener stående over deg brølende i megafon inne på gymmet sammen med deg helt her og nå og fysisk tilstede, så kan det være en nær like god løsning å ha en personlig trener/motivator, via nettet. Det finnes i dag flere aktører som tilbyr dette. Sjekk litt priser og hva du får for pengene, før du smeller til og bestemmer deg og handler.</P>