iFORM TIL PARTNEREN: Er du en sleepy sofapus uten koselyd i lenger? Kanskje på tide å gi lungene frisk luft og kjenne villdyret våkne. Kjønnshormonene trenger fysisk aktivitet for å være på topp. Dance to the beat, enjoy the heat.Trening kan gi sexlivet ditt ny energi og vitalitet. Så lite som et par økter i uka vil trimme hele deg og alle dine funksjoner. Få fart på hormonene dine!

Når villdyret våkner i en sovete sofapus
Opp fra sofaens slumrende passive tilværelse og på med treningsskoene! Ute i frisk luft med aktiv muskelbruk våkner innsovnet energi til live igjen. Overskuddstrening er overhodet ikke slitsom eller vond, den er morsom og lett og gir større overskudd og mer energi.


Du våkner og føler deg med ett i live
Treningen i seg selv øker utskillelsen av adrenalin og får deg til å våkne. Du får en positiv gnist som kan skjerpe oppmerksomheten og føre deg ut av hverdagens kjedsommelige rutiner.

Trening påvirker kjønnshormoner direkte
Fysisk aktivitet er med på å gjøre menn til menn og kvinner til kvinner. Bare et par lette økter med styrketrening i uka er nok til å få kroppen til å skille ut mer av oppbyggende hormoner, slik som testosteron og veksthormon, noe som virker positivt og direkte inn sexlysten. Ikke minst gir et høyere nivå av kjønnshormoner også en fysiologisk forbedret evne til å i det hele tatt kunne ha sex! Det vil si at mange med nedsatt sexlyst, f.eks. impotens, vil kunne gjøre store framskritt ved noe så enkelt som å forbedre sin fysiske form.Trening nødvendig for trivselens skyld
Treningen utvikler kondisjonen din og styrken, den styrker hjerte og kretsløp og vil gi deg ekstra overskudd og livsgnist. Fysisk aktivitet er rett og slett en nødvendighet for at du skal trives og ha det godt. Og når du har det godt, da fungerer sexlivet for fullt.

Trening med utfordringer, action og seiersglede
Er du flink og tilpasser treningen din slik at du trener sammen med andre og har det gøy, vil aktiviteten gi deg enda mer. Lagspill og idrettslig konkurranse kan gi deg trivsel i bøtter og spann. Eller du kan velge ekstremsporter som paragliding, rafting, klarting eller fallskjermhopping. Her ligger det store utfordringer og venter, som garantert vil løfte livsglede og selvtillit opp flere hakk.

God form, bedre sex
Etterhvert som du kommer inn i treningen og kroppen begynner å komme i bedre form, vil du merke at mange biter plutselig kan begynne å falle på plass; matlysten og matvanene normaliserer seg, du drikker og røyker mindre, du bli mer positiv og får mer krefter til daglige gjøremål. Og dagene blir bedre, du kommer lettere gjennom og ser gleder i ting du tidligere hadde mistet interessen for. Når så overskuddet ditt stiger og du føler deg uthvilt og fylt av energi, da blir også sexen bedre, mye bedre.