Det er mye tid å spare. Her er tipsene!

Flere forskjellige faktorer spiller inn når du skal velge utstyr til hjemmegymet ditt:

  • økonomien din
  • den plassen du har til rådighet hjemme for utstyret
  • hvilke mål du har med treningen din.

Alle har godt av aktivitet og å komme seg opp av sofaen. Men det er derimot ikke alle som synes det å trene ute i all slags vær, eller være avhengig av treningsstudioets åpningstider er noe for dem. Overfylte treningsstudio er heller ikke noe alle trives med. Da blir dørstokkmilen lang og sofaen veldig behagelig.

Det finnes heldigvis løsninger for dere i denne situasjonen og det trenger verken være dyrt, eller ta lang tid å ta steget og investere i riktig utstyr som gjør  at dere kan begynne å trene hjemme effektivt og enkelt. 

hjemmegym2016-2

Så hva trenger man for å oppnå dette? Er målet kondisjon, muskelvekst eller vektreduksjon? De fleste nøyer seg nok med en ergometersykkel eller en tredemølle hvis målet er kondisjonstrening og vektreduksjon. Disse maskinene tar ikke stor plass og kan enkelt flyttes fra rom til rom, til og med stilles foran tv-apparatet. Da kan man rase ned i vekt, komme i bedre form og få mer overskudd mens man ser på favorittserien. Det fins vel ikke en bedre investering enn det.

Hvis målet er å bygge muskler så finnes det utallige apparat, benker og hantler. Heldigvis finnes også utallige butikker å få tak i dette i, så det trenger ikke koste skjorta. Her må du lytte til ekspertene hva som passer deg best. Men det mest vanlige for å bygge muskler hjemme er en benk. Benken kan brukes til utallige øvelser og tar veldig liten plass.

Fordelen med trening hjemme er mange. For eksempel er det tidsbesparende fordi man slipper å kjøre/busse til trening. Treningen går raskere fordi det ikke er kø ved apparatene. Man slipper rett og slett å forholde seg til en masse ukjente mennesker. Og det er ikke dyrere enn et medlemskap på treningsstudio i det lange løp.

Har man bedre plass hjemme, kanskje en kjeller, garasje eller annet rom så kan man kombinere alt dette og bygge seg sitt eget treningsstudio som er en drøm for mange. I dag er det flere og flere som realiserer drømmen. For en liten investering pr måned så kan man låne penger til å bygge sitt eget treningsstudio i stedet for å betale for et medlemskap.

www.billigeforbrukslån.no er alle rimelige forbrukslån samlet og en god plass å begynne for å finansiere drømmen om treningsstudio hjemme.

Jo tidligere man kommer i gang, jo tidligere kommer formen og fremgangen. Trening er en investering i fremtiden, ikke la dårlig tid, tv-titting osv ødelegge. Ta tak og begynn å tren hjemme.