OPPLEGGET SOM FUNGERER!Egenbehandlingsopplegget redegjøres for og forklares i all sin enkelhet, og det er informasjon og opplegg du lett vil kunne ta i bruk.
Sener og muskler brytes ned av for mye
belastning. Ved hvile reparerer kroppen
skadene igjen. Jobben din er passe på at
kroppen får muligheten til å gjennomføre
sin helbredelsesprosess.
trim.no garanterer at dine belastningsskader vil bedre seg, så sant du følger det beskrevne opplegget. Det skal dog nevnes at enkelte belastningsskader opprettholdes som følge av stress, psykosomatikk og muskelspenninger. Da kan det være at du ikke får hvilt ut selv om du er i ro.


trim.no anbefaler omtalte behandlingsopplegg for belastningsskader på det varmeste! Det e ikke uprøvde teorier det bygger på, men er satt sammen på bakgrunn av prøving, feiling, erfaringer, praksis og opplevd og forstått kunnskap utviklet og systematisert etter mange års studier gjort av forfatteren som selv har hatt en mengde kroniske belastningsskader som han ved hjelp av dette omtalte behandlingsopplegget ble helt frisk igjen av.


Heftet koster ikke mer enn 350 kroner, og det er de eneste pengene du trenger å bruke for å bli frisk igjen fra din belastningsskade/skader. Glem fysioterapeut, flere legetimer, dagens brukte medisiner, ja glem alle alternative behandlingsformer. Dette enkle behandlingsopplegget er alt du trenger. 350 kroner er hele kostnaden du trenger å legge ut for å bli frisk. Du skal vite at det er kun en ting som kan bedre og fjerne belastningsskader, og det er kroppen selv.
DETTE RÅDET FÅR DU GRATIS: Glem
og kutt ut å følge alle råd fra leger og
fysioterpeuter som sier at du skal
hele tiden trene opp til og mot
smertegrensen. Det er et råd som er
helt feil, og som kan bli den førende
årsaken til at din belastningsskade
blir kronisk.
Heftet og behandlingsopplegget tar for seg belastningsskader generelt ved å omtale skadene som skader i bindevevet. Behandlingsopplegget passer således helt perfekt samme hvor i kroppen belastningsskaden din sitter.


Her følger noen utdrag av tilbakemeldinger vi har fått på heftet og behandlingsopplegget Belastningsskader:


Øyvind: Hvor i kroppen hadde du skaden din? Primært skuldrene. Hvor lenge hadde du skaden din? 6 år. Kontaktet du lege eller annet innen helsevesenet for å få hjelp? Ja jeg kontaktet lege, fysioterapaut, akupunktør, fotsoneterapaut. Hvis ja, hva slags tilbud fikk du? (lege, fysioterapeut, undersøkelser og lignende) Fikk injeksjoner med kortison av lege. Etterhvert prøvde jeg all slags behandling jeg kom over. Ble du bra igjen ved hjelp av behandlingen du fikk innen helsevesenet? Nei, det ble heller verre. Hvor mye penger kostet helsevesenets behandlingstilbud deg? (fra første legebesøk og utover) 5-10.000 kr. Har du tatt i bruk trim.no sitt behandlingsopplegg for belastningsskader? Ja. Har du blitt frisk fra din belastningsskade? Mesteparten av belastningsskadene i skuldrene er borte. Hvis ja, hva er din kommentar til trim.no sitt behandlingsopplegg for belastningsskader i forhold til helsevesenets tilbud og medførende kostnader? Trim.no sitt tilbud er uten tvil det mest planmessige og effektive opplegget som jeg har prøvd. Både resultatmessig og økonomisk. Siste kommentarer: Jeg vil gjerne anbefale mennesker med belastningsskader å benytte seg av dette opplegget som trim.no har utviklet.

Michael: Jeg har nøye lest heftet igjennom og vil nu følge anvisningene så godt som mulig. Foreløpig kan jeg erklære meg godt fornøyd med heftet. Jeg er betydelig klokere på skaden nu, enn jeg var for en uke siden. Beskrivelsene av skadens smertestillende reaksjon på fysisk aktivitet / trening og morgenstivheten er meget treffende.Johnny:


Hvor i kroppen hadde du skaden din? Primært i venstre kne, men også i andre ledd. Hvor lenge hadde du skaden din? I ca 5 år. Kontaktet du lege eller annet innen helsevesenet for å få hjelp? Ja. Hvis ja, hva slags tilbud fikk du? Jeg fikk behandling hos Nimi(Norsk idrettsmedisinsk Institutt), Naprapat, Homopat, osv. Ble du bra igjen ved hjelp av behandlingen du fikk innen helsevesenet? Nei!! Hvor mye penger kostet helsevesenets behandlingstilbud deg? Ca 15- 20 000 kr. Har du tatt i bruk trim.no sitt behandlingsopplegg for belastningsskader? Ja, med resultat at jeg ble frisk igjen!!! Har du fulgt opp opplegget 100% ? Til punkt og prikke. Har du blitt frisk fra din belastningsskade?Ja. Vil du anbefale andre å bruke trim.no sine behandlingsopplegg? Ja på det sterkeste. Støtter du framlegget om å starte studier og forskning på trim.no sine behandlingsmetoder? Ja.


IKKE DRIV NOE TØY OG BØY AV
BELASTNINGSSKADER
:
La
bindevevet få ro og fred. Tøying
kan i verste fall forverre skaden.


Johnny 2: Jeg er ikke sikker på at du husker meg? Men kort fortalt så kjøpte jeg et opptreningsprogram fra deg som startet 1. september 2001. Jeg har i lengre tid slitt med belastningsskader som diverse idrettsmedisinere ikke har funnet ut av? Jeg har prøvd stort alt fra NIMI(Norsk Idrettsmedisinske institutt, Ullevål Stadion), diverse Naprapater og diverse naturmedisinere. Det eneste som har hjulpet meg og mine skadeproblemer er ditt treningsplan med små økninger fra uke til uke. Jeg kan med andre ord si at jeg er frisk pr. i dag, ene og alene på grunn av at jeg har fulgt treningsopplegget ditt. Det er ubeskrivelig herlig å kunne sette seg på terreng sykkelen å sykle rundt om i setermarkene og kjenne at kroppen Er frisk. Jeg har ikke kunnet sykle skikkelig siden 1997. Jeg fyller 40- år, førstkommende fredag og dette er den beste presangen jeg kan få. Jeg skylder deg en stor takk !!Videre omtale fra trim.no:
Du får heftet tilsendt på epost sporenstreks etter at din innbetaling har gått gjennom, så leveringstiden er svært kort. Og opplegget er så lett å sette seg inn i, at du kan være i gang med opplegget allerede dagen etter at dy har motatt heftet.

HAR DU EN BELASTNINGSSKADE? Da sier jeg
deg med hånden på hjertet at dette heftet
vil være det beste du kan gjøre for å bli frisk!
Heftet er bygd på erfaringer, praksis og resultater
Heftet bygger på kroppens fysiologi, og det legger opp til en både fornuftig, rasjonell og logisk måte å selvbehandle sin belastningsskade på. Opplegget er enkelt, utprøvd og det virker. Så enkelt er det. Du kommer ikke til å angre på at du går til anskaffelse av dette heftet og behandlingsopplegget. It`s tested, tried and true.


</P>

Av og til er det rom for personlige konsultasjoner også
Skulle du føle et behov for en personlig konsultasjon per epost og/eller telefon etter å ha lest heftet, så send en mail til trim.no og spør om det er mulig å få en konsultasjon. Du kan sende forespørsel til oppheim@trim.no. Det kan ikke loves at det er rom for en personlig konsultasjon, men i den grad det finnes, tid og anledning, så vil forfatteren stille seg til disposisjon så langt det er mulig.


Du kan bestille heftet ved å klikke her.