Unngå å bruke for mye amfetamin enn nødvendig

0
194

Det er fort gjort å kjøre i seg mer enn nødvendig med amfetamin. Man bør selvsagt unngå overdrevent inntak, da det medfører potensielt flere og alvorligere bivirkninger.

En dose med amfetamin sitter i mange timer
Amfetamin er et sentralstimulerende stoff som har en virkning som varer i mange timer etter at brukeren har inntatt en dosering. I utgangspunktet kan man si at neste inntak ikke bør skje før virkningen av den første dosen er på vei ut. Det har ingen hensikt å tilføre mer amfetamin, for dette vil ikke gi noen større ruseffekt og/eller virkning. Et for høyt inntak vil kun kunne medføre at det oppstår mer slitasje på kroppen – alvorligere bivirkninger og skadeeffekter.

Bivirkninger/skadevirkninger dersom man inntar for mye
Dersom brukeren bruker for hyppige doser/inntak av amfetamin over tid, så vil dette kunne resultere i blant annet skadevirkning som økt slitasje på tennene, samt brist i kroppens vitamin og mineralbalanse. Brukeren kan erfare at negler faller av, samt at det forekommer et betydelig håravfall på hovedsaklige ben og armer, men det er mulig at hårtapet også skjer på kroppen og fra hodet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here