NULL

Lovende start!
FOTO: Trim.no. Midtli sier seg
godt fornøyd med framgangen.
Tålmodighet, vilje og kunnskap
skal etter målsetningen bringe
ham til NM i kroppsbygging.
Kristian Midtli og Even Hatlenes, rapporterer å ha fått det nye treningsopplegget til Trim.no til å fungere 100%. Dette er en veldig lovende start, sier Oppheim til Trim.no, og konkluderer med at det kun er tid som skiller utøverne fra virkelig store resultater og forandring.De to utøverne som tidligere har trenet over flere år og hatt periodevis framgang, klarer nå med de nye treningsteoriene å trene med maksimal framgang fra trening til trening. Ved hjelp av inngående forklaringer på hvordan musklene skal føles under trening, sammen med kontrollert styring av treningsmengden og økning av denne, å balansere treningen slik at musklene til enhver tid svarer med å bygge seg opp.– Jeg er mest av alt overrasket over utøveren Kristian Midtli som selv sier han har trenet uten særlig framgang (det har gått tregt og enkelte muskelgrupper er lite utviklet) i hele 10 år!. Ved hjelp av det nyutviklede opplegget får han alt til å stemme fra dag 1. Midtli rapporterer at hele kroppen vokser, at han går opp i vekt, og at armene og ryggen er allerede blitt større enn noen gang tidligere. Denne uken har han økt treningsvektene i benkpress med 10 kilo, og løftene går like lett som før.

FOTO: Trim.no. Ryggen er ikke noe å si på. Et foreløpig betydelig lag med
kroppsfett får bildet til å lyve litt. Kristian har god rygg!
Det nye opplegget til
Det nye opplegget til MSTM, er i bunn og grunn ikke noe treningsprogram, men de underliggende fysiologiske forklaringer på hvordan muskelen virker og svarer på fysisk belastning. Så fort utøveren skjønner disse prinsippene og hva han eller hun skal kjenne etter, så vil utøveren kunne legge opp treningen sin etter dette og utfra det trene 100% riktig.

FOTO: Trim.no. Kristian Midtli satt i
bilderamma i midten av Oktober 2003.


MSTM er det endelige oppgjøret med tidligere treningsteori som støtter hard og tøff trening. Så fort teoriene i MSTM er anerkjent og gjennom erfaring bevist, vil kroppsbyggingen aldri bli den samme igjen. Usikkerheten rundt treningen vil forsvinne.Det kommer som nærmest et sjokk for de fleste, at det ikke trenger å gjøre vondt å trene. At det faktisk kan bygges maks. styrke og muskler og kose seg på trening, ta det lett og pent og ha det gøy. Det er ikke et spørsmål om å presse seg, men om å holde tilbake.