Jentene har fått øynene opp for muskuløse kropper, og de trener som aldri før. Mange drømmer om å stille på scenen og gjøre det skarpt innen fitness. Dagens trend er at musklene ikke skal være så altfor store, men heller godt synlige.

Vi digger fitnessdamer!
OM Å GI JERNET PÅ GYMMET: Det krever flere år
med systematisk og riktig trening for å få og
utvikle en muskuløs og sterk og veltrent kropp,
men det er verdt strevet.
Jentene har fått øynene opp for muskuløse kropper, og de trener som aldri før. Mange drømmer om å stille på scenen og gjøre det skarpt innen fitness.


Ikke for stor, men i form!
Trenden er at muskler er inn, men da ikke for mye. Nei, det dreier seg om å utvikle en pen fysikk med godt synlige muskler. For å få en slik kropp, trenger man styrketrening som utvikler først og fremst den maksimale muskelstyrken, men også noe utholdende trening må til. I tillegg til å utvikle muskelmassen noe, så må fettprosenten ned. Det vil si at for at musklene skal komme fram og synes godt, så må kroppens underhudsfett være relativt lavt.


Hvordan trene fitness?
Det er først og fremst på gymmet treningen nedlegges, og da gjerne med løse vekter. Men også apparater kan brukes, for ikke å glemme trening med kroppsvekten som belastning. Man bør satse på en sammensetning av basisøvelser og isolasjonsøvelser. Hvis du ikke sitter på egen ekspertise, så vil det kunne lønne seg stort å ta kontakt med eksperter som kan gi deg et riktig sammensatt og godt treningsprogram. Du kan ta kontakt med iform.no eller trim.no, og spørre etter både treningsopplegg, kostopplegg og/eller annen hjelp – klikk her for å komme i kontakt med oss!